Új klip, egy hét múlva pedig The 69 eyes koncert Budapesten

Rockvilág.hu online rockmagazin

A The 69 Eyes új albuma, a Death of Darkness április 21-én jelenik meg, amelynek címadó dalához egy videóklip készült, amit alább meg is tekinthettek. Ráadásul ha tetszik nem is kell sokat várni, hogy élőben hallhassátok a legendás slágerekkel együtt, hiszen a finn gótikus rock csapat március 15-én a Barba Negrában játszik.

Az énekes Jyrki 69 a következőket mondta a klippel kapcsolatban:

„Gyerekkoromban Hämeenlinnában éltem, a város kastélya a mentális tájképem részét képezi. Tökéletesen illeszkedik a régi stílusú gótikus videónk képi világához. Ha még sosem jártatok ott, bátran ajánlom, hogy utazzatok el Hämeenlinnába! A dal és a hozzá készült videó a ’90-es évek végét idézi, a gót stílus visszatért!”

A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a BOTTOM ROW bemutatja:
THE 69 EYES + vendégek
2023.03.15.
Barba Negra (Blue Stage)
1211 Budapest, Szállító u. 3.
Kapunyitás: 18:00
❒ JEGYÁRAK / TICKETPRICES:
8999 – early bird 2022.12.31.ig kizárólag online a Rock 1 rendszerében!
9999 – 2023.03.14 -ig
12999 – 2023.03.15. -én

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.