Mad Vill – metal fesztivál és kraft sörök

Fémforgács

Április utolsó hétvégéjén három napos metal fesztivál várja azokat, akik ellátogatnak Budapesten a Mad Kertbe. Ezzel kapcsolatos információkat itt olvashatjátok.

Közös fejezet nyílik a Hell Vill Fesztivál és a Mad Scientist sörfőzde életében egy egyedülálló együttműködés képében: három nap, 26 zenekar, közönségkedvenc kraft sörök és az underground színe-java!

A MAD VILL-re keresztelt debütáló esemény április 28-30. között, a kőbányai Mad Kertben kerül megrendezésre, az ország egész területéről érkező fellépőkkel:

13Demölisher87, Another Way, Atak, Auraleak, Aze N, Backtothestreet, Beerzebub, Bipolaris, Crippled Fox, Cross Joint Crash, Cvlt of Grace, Devoid, Ghost Toast, Gyilkos, Havária, Hiraeth, Icenap. Igor, Informer, Komodo, Mad Robots, Nís, Oaken, Sirens Chant, Still Cold, Witchthrone

A koncertek mellett az érdeklődők betekinthetnek Magyarország egyik legütemesebben fejlődő kisüzemi sörfőzdéjének kulisszái mögé, irányított főzdetúrára invitálva, ahol a klasszikusokon túl a merészebbek megkóstolhatják a Mad Scientist sörkülönlegességeit is. A látogatók továbbá válogathatnak az Empire Merch és a Drinkin’ Beer in Bandana Records ruházati- és disztró kínálatából.

A kezdeményezés nem titkolt szándéka, hogy ezek a szinergiák egy helyen központosulhassanak Budapesten is, a rétegzene- és a rétegsörök rajongóinak találkozásával.

Jegyek és bérletek elérhetőek az alábbi felületen.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/889943765712317

Program, és további információk: https://www.femforgacs.hu/events/mad-vill-2023/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.