Beast in Black, Firewind – Dark Connection European Tour 2023

Fémforgács

Kétszeri halasztás után, végre Európában is bemutatja a közönségnek harmadik nagylemezét a Beast in Black. A Dark Connection még 2021. október 29-én jelent meg, az elsődleges turné 2022 év elején lett volna. Azóta voltak már nálunk tavaly december 20-án, a Nightwish előtt adtak ízelítőt az új album dalaiból, de headline koncert keretében most érkezett el az idő, hogy március 12-én, vasárnap a Concerto Music szervezésében, a budapesti Barba Negra Red Stage-ben teljes show-val, látvánnyal mutassák be a remekül sikerült harmadik lemez dalait is – természetesen az első két lemezt sem elfelejtve. Egyre több állomás teltházas a turnén, így érdemes lecsapni a jegyekre, ha mindenképp ott akarunk lenni a koncerten.

Molnár Máté-ék vendégzenekarként a görög származású Firewind-et hozzák magukkal, amit Gus G. gitáros alapított még 1998-ban és 2020-ban, Firewind címmel jelent meg a 9. nagylemezük, melyet új énekessel rögzítettek. Tőlük vélhetően egy “best of” műsort fogunk kapni.

Jegyvásárlás: Rock1 ticket.

A koncert Fémforgács-oldala.

A koncert Facebook-eseménye: ahol majd tájékozódni lehet a menetrendről.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.