Mike Stern Band – Koncert az Erkel Színházban

Hard Rock Magazin

Mike Stern és bandája április 13-án koncertet ad az Erkel Színházban, a gitáros egy szupergrouppal érkezik, melynek tagjai Dennis Chambers, Bob Franceschini, Leni Stern és Chris Minh Doky.

Mike Stern és zseniális zenészekből álló csapata április 13-án lép fel az Erkel Színházban. Mike Stern talán a bolygó legmosolygósabb gitárosa, olykor líraian pengeti a húrokat, mint Jim Hall, máskor szvingesen, mint Wes Montgomery, vagy hatalmas energiákkal, mint Jimi Hendrix. Bob Franceschini szaxofonos a popszakmában is keresett, ám elsősorban a dzsessznek hódoló legenda. Dennis Chambers négyéves korában kezdett dobolni, hatévesen pedig már éjszakai bárokban lépett fel. Soha nem tanult dobolni intézményes formában, saját bevallása szerint minden hangszerismeret a klubokban ragadt rá. Leni Stern multiinstrumentalista zeneszerző és énekesnő dzsesszgitárosként kezdte pályafutását, stílusát jelenleg a dzsessz és a világzene találkozása jellemzi leginkább. Chris Minh Doky olyan zenét játszik, amely a dzsesszrajongókat szerte a világon felcsigázza, több mint két évtizede a basszusgitározás eredeti mestereként ismerik el.

Jegyek kaphatók a GetCloser Concerts honlapján.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.