Itt az Underoath múltidézős új dala, a Let Go

Nuskull Magazin

Kicsivel több, mint egy éve jött ki az Underoath eléggé megosztóra sikeredett kilencedik nagylemeze, a Voyeurist, máris itt van egy új dal, ami elég sok szempontból különleges: először is ez a metalcore-banda legelső anyaga az új kiadójuknál, az MNRK Heavynél (Crowbar, High on Fire, Rolo Tomassi stb.), másodszor pedig ezt a dalt fejezték be elsőként a srácok az említett lemez megírása után.

A Let Go mindemellett kicsit vissza is nyúl a banda korábbi hangzásához (na persze nem a kezdő pár lemezre kell gondolni): súlyos, de azért dallamos, és mindvégig átszövi egy egészséges mennyiségű elektronikus löket is. Témáját tekintve elég beszédes a cím, ugyanis a minket visszatartó démonok és traumák elengedéséről szól, ami nem egy könnyű feladat, de ezen toxikus környezetek elhagyása nélkül nincs is fejlődés – állítja a banda.

Ez egyébként már a második új szám mostanában, amiben Spencer Chamberlain hangja hallható, miután az énekes az August Burns Red legutóbbi szinglijében is vendégeskedett.

//www.youtube.com/watch?v=680e3sA7v1Q

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.