Itt az Outlanders legújabb dala: Echoes

Fémcsajok

Tarja Torsten Stenzellel közös mellékprojektje, a 2011-ben alapított Outlanders igencsak belevetette magát a munka sűrűjébe az elmúlt évben. Ugyan a formáció nagylemezéről még nincsenek hírek, ám a finn énekesnő és társai eddig már hat kislemezt dobtak piacra, ezek a Closer To The Sky, a The Cruellest Goodbye, a Depeche Mode-feldolgozás World In My Eyes, a The Sleeping Indian, a Land Of Sea And Sun és a We Own This Sky voltak.

A mai napon megérkezett a hetedik szerzemény is, amely az Echoes címet viseli, és amelynek története egészen 2008-ig vezethető vissza. Tarja éppen második rocklemezén, a "What Lies Beneath"-en dolgozott, amikor a dalt írta, de végül nem került fel a lemezre. Az énekesnő azonban nem vetette el annak lehetőségét, hogy valamikor a későbbiekben publikálja a számot, ennek pedig most jött el az ideje.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.