Vadász – Angol nyelvű EP-t adnak ki

Fémforgács

Life Eternal címmel március folyamán jelenik meg az old-school heavy/speed metalt játszó nagyváradi Vadász zenekar angol nyelvű EP-je. A kislemez a Burning Sun Records gondozásában fog megjelenni kazetta és digitalis formában, rajta 4 daluk angol nyelve történt átiratával és egy Accept feldolgozással. Kedvcsinálóként máris itt van Reaper Waltz daluk vizuális videója.

Megjelent az első single a Vadász angol nyelvű kislemezéről! A Life Eternal címre hallgató angol nyelvű EP négy, a debut albumról már ismert dal angol feldolgozását, újragondolását, újrakeverését, illetve egy új, Accept covert tartalmaz.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.