Pop metallal nosztalgiázik a The Ongoing Concept

Nuskull Magazin

Hat év kihagyás után a hónap elején új klipes dallal tért vissza a The Ongoing Concept, ráadásul a klasszikus felállással. Most pedig megérkezett az idahói metalcore-banda készülő negyedik nagylemezének a második előfutára Unwanted Again címmel. A dalt egy egyszerű, de kreatív mozgóképpel is megtámogatták: a tagok felváltva rögzítették a képanyagot egy régi videokamerával és egy sínen körbe-körbe mozgó kamerával. Ezeket évszámokkal ellátott, gyerekkori zenélgetéseiket megörökített archív felvételekkel színesítették.

Dawson Scholz énekes-gitáros az alábbiakat mondta a számról:

Az Unwanted Again volt az egyik kedvencünk a lemez megírásakor és felvételekor. Nagy rajongói vagyunk az olyan zenekaroknak, mint Cory Wong, a Dirty Loops, a Don Broco és a Vulfpeck, így azon kaptuk magunkat, hogy sok groove-os elemet építettünk be az albumba, és ez a dal ezt jól mutatja. Szintén szórakoztató volt, ahogy TJ-vel váltogattuk az éneket.

Zenekarunk régi rajongói számára elrejtettünk néhány finom utalást az Unwanted című dalunkra; nem csak a dalban, hanem a klipben is. Mivel ez a második single, és egy olyan súlyos darab után jön ki, mint a Prisoner Again, úgy gondolom, hogy ez a dal azt is megmutatja, hogy milyen változatos lesz az album.

//www.youtube.com/watch?v=46vYn1ga3iQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.