Klippremier: Enemy Of Reality – Downfall

Fémcsajok

2013-ban alakult Athénban a szimfonikus metalban utazó Enemy Of Reality, élén a csodás hangú Iliana Tsakiraki énekesnővel - a hölgy korábban a Meden Agan tagjaként vált ismertté.

A zenekar 2014-ben adta ki "Rejected Gods" című debütlemezét, majd 2016-ban érkezett az "Arakhne".

Február 24-én piacra dobták harmadik albumukat, amely a "Where Truth May Lie" címet viseli. A korongról először a Serenade of Death című dalt hozta ki a csapat, két nappal ezelőtt pedig megérkezett a második videoklip, amely a Downfall című szerzeményükhöz készült. Íme!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.