Aortes – Something In The Way – Egy mélyen depressziós feldolgozás

Fémforgács

A litván dark post metal vonalas Aortes (korábban Autism) február 28-án Devouring Gloom címmel adja ki vadonatúj albumát, amin elmondásuk szerint az eddigi “legsötétebb, legdisszonánsabb és legkaotikusabb hangzású albumuk, és az Aortes fejlődésének egy újabb szintjét mutatja meg“. Lemezük újabb előzeteseként a komor, kaotikus hangulatú Nirvana sláger, a Something In The Way cover daluk videóját osztották meg.

Ahogy néhányan észrevettétek, egy ismerős dal cím is van a következő albumunk számlistáján. Igen, tényleg csináltunk egy feldolgozást a Nirvana “Something In The Way” dalára. Ez egy tisztelgés tizenéves, tini fiatalságunk, a flanel ingek és grunge előtt. A cél az volt, hogy a lehető leghűségesebbek adjuk vissza a daldepressziós hangulatát, amihez persze hozzáadtuk a sajátunkat is. Élvezzétek!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.