Casketgarden – Jubileumi újrakiadás

Fémforgács

Nagy öröm számunkra – áll a metal.hu hírlevelében, hogy az idén 20 éves This Corroded Soul of Mine című  Casketgarden lemez újrakiadásáról adhatunk hírt nektek.” A lemez kétféle formátumban fog megjelenni, 100 db limitált corroded(fehér/rozsdabarna) márvány bakeliten és digipack CD-n 3 bónusz számmal. 

This Corroded Soul of Mine anyag a Metal Age egyik legtöbb példányszámban eladott CD-je volt a megjelenés idején, ez a lemez tette ismertté a Casketgarden nevét itthon és külföldön, számos koncertet, fesztiválfellépést és elismerést hozott a zenekarnak. Legutóbb Bali Dávid 2021-es kisterem c. könyvében válogatták be a 2000-es évek 100 legnagyobb hatású magyar albuma közé. A 2023-as remasterizálás a „tett” eredeti helyszínén, a Denevér Stúdóban történt Cserfalvi Zoltán felügyelete mellett.

A bakelit lemez az eredeti 10 dalos hanganyagot tartalmazza majd, speciálisan vinylre remasterelve, a digipack CD 3 darab bónusz számmal lesz kibővítve, ami 2002-es The Non-Existent promo demo 3 dalának (Non-ExistentThe Day When Silence Died7th Scar) albumnál korábbi verzióit tartalmazza majd, szintén remasterelve. Ezek a dalok korábban nem voltak terjesztve, csak barátok, média és kiadók kaptak belőle, ez volt az felvétel, amivel annak idején a Casketgarden leszerződött a Metal Age Productions-höz, és ezzel egyike lett az első magyar metal zenekaroknak, akiknek külföldi lemezszerződéssel rendelkeztek. 

Előrendelés: https://metal.hu/shop/zenekar/casketgarden/

Casketgarden elérhetőségei:
E-mail: casketgarden666@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/Casketgarden

Youtube: https://youtube.com/@CasketgardenOfficial

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.