Arch Enemy – A mérgezett nyíl célba talált

Hard Rock Magazin

Az Arch Enemy már a hetedik olyan klippel jelentkezett, amelyik az augusztusban megjelent új albumot népszerűsíti. Michael Amott és társai idén nyáron európai fesztiválokon lépnek fel, hozzánk legközelebb június 10-én, az ausztriai Nova Rockon.

A Poisoned Arrow a tavaly augusztusban megjelent ’Deceivers’ album dala, amelyről Michael Amott így mesélt: „El se hiszem, hogy már a hetedik videóklipet adjuk ki a nemrég megjelent ‘Deceivers’-hez. A Poisoned Arrow egy középtempós szám, ami más hangulatú, mint a többi kislemezdalunk. A videót Berlinben forgattuk egy hektikus, pörgős időszakban Mirko Witzki rendezővel és stábjával, még havat is csináltak nekünk a tikkasztó nyári hőség közepén! Német barátunk, Raphy [Raphael Liebermann/Dekadenza] játszotta a csellószólamot a dal elején és a végén, köszönjük neki még egyszer. 2023-ban az Arch Enemy ismét úton lesz, Új-Zélandon, Ausztráliában és Japánban turnézunk, majd egy nagy európai nyári kör is vár ránk. Ki tudja, hova megyünk ezután…addig is csekkoljátok a Poisoned Arrow-t!”

Arch Enemy

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.