Sadist – Újra kiadták legendás Breathin’ Cancer dalukat

Fémforgács

30 éve, hogy megjelent az olasz progresszív / death metal Sadist debütáló albuma, az Above The Light. Ennek megünneplésére a banda újra felvette az album legendás Breathin’ Cance dalát, aminek friss szöveges videója az alábbiakban tekinthető meg.

Debütáló albumunk, az Above The Light idén lesz 30 éves. Úgy gondoltuk egy különleges ajándékkal ajándékozzuk meg a zenekar minden rajongóját! Újra rögzítettük az album egyik legikonikusabb dalát, a Breathin’ Cancer-t, egy friss, brutális és gyors feldolgozást adva a dalnak. Számunkra a jó dal olyan, mint a jó bor, ami az életkorral csak egyre jobb lesz!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.