Ozzy Osbourne visszavonul a turnézástól

Hard Rock Magazin

Ozzy Osbourne hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy egészségi állapota nem teszi lehetővé a turnézással járó utazásokat, a Judas Priesttel közös európai koncertkörutat – amelynek része volt a többször elhalasztott budapesti fellépés is – lemondta.

„Alighanem ez az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is meg kellett osztanom hűséges rajongóimmal. Mint tudjátok, négy évvel ezelőtt súlyos gerincsérülést szenvedtem, azóta az egyetlen célom az volt, hogy újra színpadra álljak, mert az énekhangom rendben van. Azonban a három műtét, az őssejtkezelések, a véget nem érő fizikoterápiás kúra és a forradalminak számító biofeedback kezelés ellenére fizikailag még mindig gyenge vagyok.
Alázatos tiszteletem a tiétek, amiért türelmesen megtartottátok a jegyeteket idáig, de a lelkiismeretem azt mondatja velem, hogy fizikailag nem vagyok képes a közelgő európai/brit turnét végigcsinálni, mivel tudom, hogy nem bírnám az ezzel járó utazást. Higgyétek el, hogy a gondolat, hogy csalódást okozok a rajongóimnak, jobban felbasz, mint azt bárki hinné.
Soha nem feltételeztem, hogy a színpadi szerepléseim így érnek véget. A csapatom jelenleg is azon ötletel, hogy megoldják a fellépéseimet anélkül, hogy városról városra, országról országra kellene utaznom.
Szeretnék köszönetet mondani a családomnak, a zenekaromnak, a csapatomnak, a régi barátoknak, a Judas Priestnek, és természetesen a rajongóimnak a végtelen odaadásért, hűségért, támogatásért és azért, hogy olyan életet adtak nekem, amilyenről soha nem is álmodtam.
Szeretlek titeket!
A jegyek árának visszatérítése a vásárlás helyén lehetséges.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.