Temperance: megvan a beugrós énekesnő és dobos

Fémcsajok

Néhány nappal ezelőtt jelentette be az olasz heavy metalos Temperance, hogy az énekesnő Alessia Scolletti és a dobos Alfonso Mocerino elhagyják a csapatot. 

A 2013-ban alakult zenekar január 29-ére datálta európai turnéjának kezdetét, ezért is döbbentette meg a rajongókat a két zenész távozásának híre. Döntésük hátterében személyes okok állnak - Alfonso doboktatóként kívánja folytatni pályafutását, Alessiánál pedig szorongásos betegség alakult ki a banda megfeszített munkatempója és a sűrű koncertek miatt, ám mindketten elmondták: nagyon hálásak mindenért, amit a zenekartól kaptak.

A banda közösségi oldalain megnyugtatta a követőket: a turné nem kerül törlésre, beugrósokkal oldják meg a helyzetet. Két napja egy posztban fedte fel, hogy kik tartanak velük a fellépéseken.

A dobok mögött Marco Sacchetto ül majd, míg a mikrofon mögött egy Lina Victoria nevű, marókkói születésű, de Franciaországban élő énekesnő áll majd, aki 2017 óta tagja a párizsi Abhcan nevű, prog metalban utazó bandának, valamint egy Nightwish-feldolgozásokra épülő versenyben is részt vett - a megmérettetésen a csapat Élan című dalát énekelte - tehetségéről meggyőződhetünk ebben a videóban, illetve a március 30-i, S8 Underground Clubban esedékes bulin:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.