Klippremier: Xandria – Two Worlds

Fémcsajok

A tavaly májusban visszatért Xandria kilencedik nagylemeze 2023. február 23-án, "The Wonders Still Awaiting" címmel tölti meg a boltok polcait. A készülő korongról már három dalt is hallhattunk - elsőként a Reborn-t, amelyben az együttes új frontasszonya, Ambre Vourvahis bemutatkozott a rajongóknak. Nyár végén érkezett a You Will Never Be Our God, november elején a Ghosts, majd decemberben a a nagylemez címadó dala. Hazánkban 2022. szeptember 19-én, a Visions Of Atlantis társaságában adott koncertet a zenekar, amelyről ITT számoltunk be, a formáció pedig ma előrukkolt az ötödik klipes tétellel, amely a Two Worlds címet viseli.

Talán még mindig választhatunk két világ között. Választhatunk egy reményvesztett világot, amennyiben továbbra is ezen az úton haladunk - a civilizáció fejlődésének visszafordítása és a környezet elpusztítása felé. Ám választhatjuk a másik világot is, ahol még láthatjuk azokat a csodákat, amelyek az emberiségre várhatnak a jövőben. 
De a híd e két világ között egyre törékenyebb.  
- boncolgatja a csapat a szerzemény hátterét.

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.