Tiszta szívvel Pokolgép! – Megérkezett Kukó első szólólemeze!

Rockvilág.hu online rockmagazin

Kukovecz Gábor, a Pokolgép főnöke, karrierje során először, szólólemezt készített! A GrundRecords gondozásában január 13-án megjelenő lemezen Kukó legkedvesebb saját szerzeményeit adja elő úgy, hogy most először nem csak a gitározik, de az énekesi feladatokat is magára vállalta. A 10 Pokolgép klasszikust és 7 új dalt tartalmazó lemezen pokolgépes zenésztársai kísérik, a hangzásért pedig, a szerző mellett Cserfalvi “Töfi” Zoltán felelt.

A lemezt a digitális felületeken már meg lehet hallgatni, a CD pedig rendelhető a kiadó webshopjából, illetve január 13-tól lehet keresni a jobb lemezboltokban, illetve a Pokolgép koncerteken!




Dallista:

  1. Ég veled
  2. Még most se késő
  3. Tiszta szívvel
  4. Ítélet helyett
  5. Győzd le a gonoszt!
  6. Pokolgép
  7. Túlsó part
  8. Ringben
  9. A háború gyermeke
  10. Végső állomás
  11. A túlélő
  12. Így szép az élet
  13. Hol van a szó
  14. Minden nap
  15. Véssétek fel
  16. Poklomnak vihara
  17. Adja az Isten

Közreműködött:

Kukovecz Gábor – gitár, ének
Pintér „Pinyő” Csaba – basszusgitár
Kleineisel Márk – dobok
Kamocsai Gábor – csörgő, üstdob
Péter Judit – vokál
Tóth Attila – vokál
Kiss Zalán – gitár

Hangmérnök: Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Boros Béla
Zenei rendező: Kukovecz Gábor
Borító: Pintér „Pinyő” Csaba

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.