Klippremier: Delain – Moth To A Flame

Fémcsajok

 

Február 10-én jelenik meg az új felállású Delain új albuma, a "Dark Waters", egyben az első, amelyen az erdélyi születésű, de Olaszországban élő Diana Orgát, művésznevén Diana Leah-t hallhatjuk.

Az énekesnő, aki Charlotte Wessels helyére került a zenekarban, hamar belopta magát a rajongók szívébe, és eddig két vadonatúj dalt is megmutatott a csapat az ő hangjával: augusztusban a The Quest and the Curse című szerzeményben mutatkozott be a közönségnek, majd nem sokra rá a Beneath érkezett.

Néhány napja árulta el a banda, hogy előrukkolnak a harmadik kislemezes dallal, ami ma meg is érkezett - íme a Moth to a Flame!

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.