Aortes – A körülvevő és felemésztő homály

Fémforgács

A litván dark post metal együttes, az Aortes, akik korábban Autism néven voltak ismertek Devouring Gloom címmel tette közzé február 28-án megjelenő albuma címadó dalának videóját.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre kiadunk egy új albumot. Egy elég nehéz időszakon van túl a banda. Megváltozott a felállás, ami egyben a zenekar hangzásának megváltozásához vezetett, és egyben a zenekar nevének teljes megváltoztatásához is. A világjárvány uralta napokban, ami minden tervünket hátráltatta, időnként úgy éreztük nem haladunk elsőre. Majdnem négy évbe telt elkészíteni a Devouring Gloom-ot. De végre elkészült, és úgy tűnik, hogy ezzel a kiadással végre sikerült megfelelően elétek tárni kreatív elképzelésünket. Ez a legsötétebb, legdisszonánsabb és legkaotikusabb hangzású albumunk, ami az Aortes fejlődésének egy újabb szintjét mutatja meg nektek.

Az album központi témái a kétségbeesés, a kilátástalanság, a magány, vagy ahogy magunk között mondjuk, a körülvevő és felemésztő homály elsöprő érzésének küzdelmét dolgozzák fel. Néha megtalálja az erőt, hogy leküzdje ez, máskor viszont elismeri a vereségét. De mindig van remény!

Aortes – Devouring Gloom

(Aortes)

1. While I Wilt

2. Lay My Bones

3. Devouring Gloom

4. Something in the Way (Nirvana cover)

5. With Me Forever

6. Crown of Nails

7. Salvation

8. Immersion

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.