Project:Fated – Új EP-vel jelentkeztek

Rockvilág.hu online rockmagazin

A napokban megjelent a Project:FatedOblivio‘ című EP-je, amelyről a zenekar osztott meg pár gondolatot.

Ezúttal kicsit kibővítettük saját határainkat. Kevésbé „direkt“ 4 dalt hoztunk össze, egyúttal bemutatkozott két instrumentális track is.
Hálásak vagyunk, mert most kettő fantasztikus zenésztársunk is közreműködött.

Kovács Attila „Penge“ barátunk, a kiváló Solidity zenekarból hallatja hangját a Vágytemető és Bánatfojtó dalokban; illetve Molnár Zsolt, az INERCY bőgőse, ezeréves cimboránk basszusgitározik a lemez címadó tételében.
A végeredmény, úgy gondoljuk, magáért beszél.

Az ének és dobfelvételek újra a Dobbázisban készültek, a gitárok pedig Gábor „házi stúdiójában“ lettek rögzítve.
Mindenképpen egy nyersebb, ugyanakkor élő hangzást szerettünk volna. Ebben Kiss József volt segítségünkre, aki messze túlszárnyalta az előzetes várakozásainkat.
Ezúton is köszönet mindenkinek!

A négy dalhoz, már három videó el is készült. A negyedik, a fő attrakció pedig a közeljövőben fog napvilágot látni.










Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.