Attack Attack! – Új kiadvánnyal jelentkeznek

Rockvilág.hu online rockmagazin

2013-ban ugyan egy búcsúturnét követően feloszlott a metalcore/post-hardcore vonalas amerikai Attack Attack!, de 2021 októberében bejelentették a visszatérésüket, majd megjelent a Long Time, No Sea kislemez. A srácok most bejelentették, hogy nagyjából egy hónap múlva jön a folytatás, a Joey Sturgis producerrel rögzített dalcsokornak köszönhetően.

A visszatért felállásban pedig két régi tag, a dobos Andrew Wetzel és a gitáros Andrew Whiting mellé Chris Parketny énekes (Nine Shrines, korábban Strangers To Wolves), Jay Miller basszer (Drudge), valamint Cameron Perry billentyűs sorakozott fel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.