A szerkesztőség kedvencei 2022

Dionysos Rising

Hárman adtunk le komolyan vehető listát, és ezek mindegyikén rajta van a Threshold és a Saffire, őket mindenképpen nevezhetjük közös favoritnak.

Michael Romeo ugyan csak kettőnknél szerepel, de ott első és második helyen…, nem tudom, lehet, igazságosabb lenne őt kihozni „győztesnek”. Bizonyos szempontból mindegy, persze, csak a történeti hűség kedvéért jegyzem meg.

A lentebb szereplő többi előadót is legalább ketten listázták, így bátran aggasztom rájuk a szerkesztőségi címkét.

Evvel kívánunk boldog és sikerekben gazdag új évet minden kedves olvasónknak!

1. Threshold: Dividing Lines
2. Saffire: Taming the Hurricane
3. Michael Romeo: War of the Worlds pt. 2
4. Vinnie Moore: Double Exposure
5. Arjen Lucassen’s Star One: Revel In Time
6. Stratovarius: Survive
7. H.E.A.T: Force Majeure

Kotta

ui: A kép nem véletlen, Lars Von Trier idén - hosszú kihagyás után - elkészítette az egyik kedvenc sorozatom (Riget/Birodalom) befejező részét. Még nem láttam, de csakis zseniális lehet :) Nem mellesleg ez az egész év olyan abszurd és kínos volt, mint a sorozatban ábrázolt események.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Dionysos Rising nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.