Zeal & Ardor – Firewake – Új dal és kislemez

Fémforgács

Firewake címmel mutatta be új dalát a nemrég nálunk is koncertező svájci/amerikai avantgárd, gospel, black metalista Zeal & Ardor. A dal a Sub Pop Singles Club Vol. 7 válogatásalbumon szerepel, valamint egy kétszámos kislemez formájában is megjelent.

A Firewake már nagyon régen íródott, de tematikailag nem fért bele az utolsó lemezbe. Nagyon tetszik a hangulata, és örülök, hogy megfelelő helyet találtam neki. A kétnyelvűség tükrözi a benne található nagy energiakontrasztot. Remélem, annyira tetszik nektek is, mint amennyire én élveztem a felvételt!”  – mondta Manuel Gagneux.

A kislemez itt hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.