Adversor – Készül az olasz thrasherek harmadik albuma

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Vicenza városából 2015-ben elstartolt Adversor zenekar – amit a gitáros-dobos testvérpár, Dadö és Jacopo Cardi alapított – 2023 elején új stúdióalbumot ad ki. Erről tanúskodik, hogy a zenekar most kötött szerződést a Time To Kill Records kiadóval. A banda soron következő nagylemeze – ami a Portrait Of A Wasteland címet kapta – várhatóan 2023 első felében jelenik meg.

Az Adversor-t 2015 őszén alapította a H.O.S. énekes-gitárosa, Dadö, akihez később csatlakozott dobos testvére, Jacopo is. Az új banda rövid időn belül megtalálta szólógitárosát, Aurora Merci személyében, majd nekiláttak első dalaik megírásának. Néhány hónappal később Emanuele Alimonti basszusgitáros is csatlakozott a felálláshoz, és megjelent debütáló kislemezük, a Beware Of Soothsayer. Első teljes értékű albumuk, a Rise To Survive 2016. október 8-án látott napvilágot, szintén a Punishment 18 Records jóvoltából. Ezt követte a 2018-as nagylemez, a The End Of Mankind. A csapat eddigi fennállása során olyan zenekarokkal turnézott Európa-szerte, mint az Exciter, a Protector, a Nifelheim és a Gama Bomb.




Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.