Khymera – Dennis Ward és zenekara februárban új albummal jelentkezik

Rockvilág.hu online rockmagazin

2003-ban, amikor a Khymera elstartolt, az olasz zenész-producer Daniele Liverani és az akkor még Kansas énekes-billentyűs Steve Walsh közti együttműködésként indult. Idővel egy rendszeresen jelentkező stúdióprojektté alakult át, melynek középpontjában az azóta képbe került basszusgitáros-énekes és producer, Dennis Ward (Magnum, ex-Pink Cream 69) áll.

Miközben basszgitárosként volt ismert, Dennis mindig énekelt háttérvokált a bandáiban, így készen állt átvenni a szólóéneket is Steve Walsh után a további Khymera-albumokon, mint az A New Promise (2005), a The Greatest Wonder (2008) a The Grand Design (2015) és a legutóbbi Master Of Illusions (2020).

Február 10-én Hold Your Ground címmel Dennis Ward énekes/basszer/billentyűs vezetésével ismét új lemezt jelentet meg a Khymera a Frontiersnél. A csapat aktuális felállásának tagjai Michael Klein gitáros, Eric Ragno billentyűs (Jimi Jamison, Fergie Fredriksen) és Michael Kolar dobos. A Firestarter videója máris megtekinthető.




Khymera – Hold Your Ground
(Február 10 – Frontiers)

01. Don’t Wait For Love
02. Firestarter
03. Hear Me Calling
04. Sail On Forever
05. Our Love Is Killing Me
06. Hear What I’m Saying
07. Believe In What You Want
08. On The Edge
09. Could Have Been Us
10. Runaway
11. Am I Dreaming

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.