Dispyria – Ralf Scheepers és Zak Stevens is vendégeskedik a német banda új nagylemezén

Rockvilág.hu online rockmagazin

A  Kaiserslauternből 2012-ben elstartolt Dispyria zenekar The Story of Marion Dust címmel február 10-én jelenteti meg harmadik nagylemezét, amely ezúttal is koncept album lesz. A lemez borítóját Timo Wuerz készítette (Adidas, Daimler, Disney, Marvel, DC Comics) ami pedig a sztorit illeti, Josh Devonról és a démonaival vívott harcáról tudhatunk meg bővebbet. A sztori középpontjában Marion Dust nevű hölgy áll, akinek – természetfeletti erőkkel szembesülve – el kell döntenie, melyik utat választja a jövőben, ezeket az erőket jóra vagy rosszra fordítja.

A zenekar pedig olyan hírességeket nyert meg magának az új dalok feléneklésében, mint Zak Stevens (Savatage, Trans-Siberian Orchestra), valamint Ralf Scheepers (Primal Fear) és Carsten “Lizard” Schulz (Lazarus Dream). További vendégzenészek Markus Pfeffer (Lazarus Dream) és a Dezperadoz gitárosa, Wolfgang Sing. A Blue Mirror című dalhoz már klip is készült.




Dispyria – The Story Of Marion Dust
(Február 10 – El Puerto Records)

01. A Girl Called Marion (Zak Stevens ének)
02. The Mark (Zak Stevens ének)
03. Blue Mirror (Zak Stevens ének)
04. Eternal Eye (Zak Stevens ének)
05. The Resistance (Ralf Scheepers ének)
06. Fire Child (Zak Stevens ének)
07. Pandoras Box (Carsten „Lizard” Schulz ének)
08. The Curse (Carsten „Lizard” Schulz ének)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.