Divent- Ősszel hat helyen lehet elcsípni a progmetál csapatot.

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Divent. a hazai modern/progresszív metál színtér egyik legújabb feltörekvő előadója, akik az elmúlt 1 évben két kislemezt, három videóklipet és egy tucatnyi vidéki és fővárosi koncertet tudhatnak magukénak. A zenekar szeptemberben ünnepelte 1 éves fennállását, aminek alkalmából ki is hirdették első turnéjukat, hogy a számukra eddigi legmeghatározóbb koncerthelyszínekre visszatérve méltó lezárást adjanak ennek az első évüknek.

A zenekar erről így hivatkozott:

“A turné folyamán többek között olyan kiemelkedő előadók társaságában szeljük majd át az országot, mint az Auraleak, Avement, vagy épp a Mindgate zenekarok, hogy minél színvonalasabb és emlékezetesebb élményt tudjunk nyújtani a velünk együtt ünneplők számára.
A turné nyitányaként a szeptember 27-ei dunaújvárosi koncertünk szolgál majd, ahol a Kaptár Music Pub színpadán a Skybeast nyitja az estét, hogy aztán mi magunk is lerántsuk a leplet a különleges őszi koncert szettünkről, majd a Mindgate, egy 50 perces műsor keretein belül megkoronázza ezt az estét. 

Azonban a zenekar számára az őszi etap legfontosabb koncertje október 26-án BUDAPESTEN lesz és nem is máshol, mint az Analog Music Hall-ban. Az Auraleak lemezbemutató koncertjének vendégeként a turné legnagyobb és legizgalmasabb születésnapi koncertjét készülünk elhozni a fővárosba.”

A 6 állomásos turné dátumai között szerepel egy eddig még be nem jelentett dátum is amire a zenekar szerint érdemes lesz odafigyelni…

A Születésnapi Őszi Turné dátumai:

09/27 Dunaújváros, Kaptár Music Pub
10/12 Nyíregyháza, Club Hollywood
10/19 Pécs, Szabadkikötő
10/26 Budapest, Analog Music Hall
11/08 ???, ???
12/06 Debrecen, Nagyerdei Víztorony

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.