Kissin’ Dynamite – Holnap robbantanak a Barba Negrában

Hard Rock Magazin

‘Back With A Bang’ című lemezét mutatja be a német arénarock-csapat a Barba Negra színpadán, az új lemezről 7 számot is eljátszanak, de csak a Massive Wagons és az Airstrike műsora után.

Kissin’ Dynamite – Holnap robbantanak a Barba Negrában

A Bon Jovi-féle arénarock 21. századi változatát játssza a német Kissin’ Dynamite, aki fanyalog a nagy előd utóbbi éveinek munkásságán vagy a frontember énekteljesítményén, az jöjjön el egy igazi arénarock-partira a Barba Negrába! A Braun testvérek (Hannes Braun énekes és Ande Braun gitáros) által alapított zenekar idén 8. nagylemezét adta ki, mellyel a germán albumlista élére ugrottak, nem kevés szerepe volt ebben a szintén remek, előző ‘Not The End Of The Road’-nak, mely a 2. helyig jutott 2022-ben. Múlt héten telt házas koncertekkel indult a turné hazai földön, és úgy tűnik, a 3 előzetes kislemezdal mellett – melyeket már a nyári fesztiválfellépéseken bejárattak – 4 újabb dal került a repertoárba a friss anyagból. A zenekar személyes üzenetben hívta a magyar nézőket a budapesti előadásra. A bemelegítésről a Massive Wagons és az Airstrike gondoskodik, jegyek még kaphatók az október 8-i koncertre a Barba Negrába a Rock1-nél, további infók az esemény Facebook-oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.