Fever 333 – Murderer – új videó

Fémforgács

Október 4-én, pénteken Darker White címmel jelenik meg a Fever 333 második lemeze. Az amerikai rap-groove csapat 14 dalos albumának útolsó előzeteseként Murderer daluk videóját osztotta meg.

A Murderer dalszövege arra hívja fel a figyelmet, hogy naponta több ezer ártatlan palesztin embert ölnek meg. Ez egy segítségnyújtásra való felhívás és egy reakció az ott zajló jelenlegi helyzetre.” – mondta Jason Aalon Butler énekes.

YouTube Video

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.