Ulver – A farkasüvöltés folytatódik

Fémforgács

Locusts és Nocturne #2 címmel két új dalt tett közzé az Ulver. Ahogyan a zenekar korábban már bejelentette, Forgive Us című lemezüket a hagyományos album kiadás szokásától eltérően darabonként, egyesével adják ki új számaikat. A dalok megírására még a billentyűs Tore Ylvisaker halála előtt került sor.

YouTube Video

A múlt hónapban, közvetlenül Tore halála előtt fejeztünk be két számot az egyelőre még meg nem nevezett új albumunkhoz, amelyeket a digitális platformokon máris meghallgathattok. „Akármilyen rosszul is érezzük magunkat, a farkasüvöltés folytatódik. A zene a templomunk. Minden összeomlik. Becsüljétek meg, amitek van. Még két számmal fogunk zárni, aztán előrendelhető lesz a fizikai kiadás (LP/CD) a House of Mythologyn keresztül, valamikor az idei ősz folyamán. Minden összedől. Számold össze az áldásaidat! Ulver xx.

YouTube Video

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.