Bivaly deathcore-turnét hoz jövőre az Enterprise Earth és a Distant

Nuskull Magazin

2025 is elég jól alakul, ha azt vesszük számításba, hogy milyen zenekarok ejtenek útba minket. Elég csak egy pillantást vetni erre a legújabb csomagra, ahol az új lemezes amcsi Enteprise Earth és a novemberben új anyagot kiadó holland/szlovák Distant veszi be Európát megosztott headlinerként.

A nem kevéssé súlyos deathcore-arcokhoz csatlakozik még a pennsylvaniai The Last Ten Seconds of Life, akik nemrég szinte teljes lineup-cserén estek át, és az idei év elején szintén új lemezt adtak ki; illetve a tech death/metalcore-ban utazó londoni Harbringer, akik egy 2022-as EP-vel a leghátsók a sorban friss kiadványok terén, de ez nem gátolja majd meg őket abban, hogy bepörköljenek a „nagyok” előtt.

Az aprítás egészen pontosan február 17-én kerül megrendezésre az Analog Music Hallban. Részletek és jegylink a facebookos eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=LLpJhhsrXKc

//www.youtube.com/watch?v=f40HIhWehOw

//www.youtube.com/watch?v=-_bUC2NMUQs

//www.youtube.com/watch?v=IHMKeRBg63Y

Fotó: Somogyi Lajos – Bands Through the Lens

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.