Painted Scars

Ladies in Rock

A Painted Scars egy Belgiumból származó hard rock zenekar, 2023 áprilisában jöttek létre. Hamar rögzítették első dalukat Life and Alive címmel, miután a saját otthonukban rögzítették az anyagot, elküldték egy hangmérnöknek Németországba keverés és masterelés céljából. Nagyon pozitív visszajelzéseket kapott a helyi magazinoktól és a közösségi médiában is.
Hogy kipróbálják magukat, szerveztek egy minifesztivált Scarfest néven, amelynek megtartására 2023 augusztusában került sor. Nagy sikert aratott, és az év hátralévő részében is több fellépési lehetőséghez jutottak.
2024. augusztus 17-én megjelent debütáló EP-jük Kintsugi címmel.

A zenekar nagy energiájú fellépéseiről ismert, amellyel mély benyomást tesznek a hallgatókra. Zenéjük súlyos riffek, lángoló gitárszólók és dallamos refrének kombinációja. Halestorm, Slash és Airborne rajongóknak mindenképpen ajánlott!

Tagok:
Jassy ‘Hyacien’ Blue – ének
Kevin De Brauwer – gitár, háttérvokál
Yannick Rottiers – gitár
Jens Van Geel – basszusgitár
Bram Vermeir – dob

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093184063642

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.