Queensrÿche Budapesten: a debütáló EP-t és a Warning lemezt is eljátsszák a 2025-ös koncerten!

Rockvilág.hu online rockmagazin

2025 elején Budapestre is befut a Queensrÿche The Origins nevű turnéja, ami idén tavasszal indult. Február 23-án a teljes The Warning albumot és a legelső EP dalait is meghallgathatjuk a Dürer Kert színpadán, a Night Demon koncertje után.

A Queensrÿche a progresszív / heavy metal színtér meghatározó zenekara, amely több mint 40 éve működik. Bár jópár platinalemezük született az évek alatt, a zenekar és a rajongók mind a mai napig különleges szimpátiával hallgatják a legelső EP és a debütalbum, az 1984-es The Warning dalait. Ezek a kiadványok voltak azok, amelyek megalapozták a csapat máig tartó renoméját és különleges, a rockot progresszív és heavy metal elemekkel ötvöző zenéjét. A címadó egykori koncertfelvétele itt látható:

Most tavasszal indult turnéján a Todd La Torre (ének), Michael Wilton (gitár), Mike Stone (gitár), Eddie Jackson (basszusgitár) és Casey Grillo (dobok) felállású zenekar a teljes debütáló EP-t és a The Warning lemezt eljátssza a fellépéseken. A 2025. február 23-án Budapestre érkező turné keretében a harmadik nagylemezét bemutató kaliforniai heavy metal trió, a Night Demon is fellép majd a Dürer Kertben. Mindenképp érdemes időben érkezni:

A jegyértékesítés július 12-én indul, de a Concerto Music early bird hírlevelére feliratkozottak már 1 nappal hamarabb hozzájuthatnak a kedvezményes árú jegyekhez.

A CONCERTO Music bemutatja: QUEENSRŸCHE – The Origins Tour 2025
2025. február 23., vasárnap 18 óra
Budapest, Dürer Kert
Queensrÿche, Night Demon koncertek
Belépő: early bird jegyek 10.900 Ft , normál elővételben 12.900 Ft, január 1-től 14.900 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
https://concerto.hu/
http://www.queensrycheofficial.com/
https://nightdemon.net/

https://www.facebook.com/concertoconcerts/
https://www.facebook.com/events/498745212637895/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.