Illdisposed – Életetek filmzenéje

Fémforgács

In Chambers of Sonic Disgust címmel megjelent a dán melo-death metalos Illdisposed új albuma. 11 dalos lemezükön újra korábbi gitárosuk, Ken Holst játszik, mivel Rasmus Henriksen gitárosnál agydaganatot diagnosztizáltak, aki a kezelések miatt jelenleg lábadozik. Jobbulást neki! A lemezről Lay Low daluk friss videót is kapott, ami mellé ahz alábbi közleményt adták ki.

Hölgyeim és uraim! Nagy nap ez a mai. Az In Chambers of Sonic Disgust végre mindenhol megjelent, bakeliten, CD-n és digitális formátumban. És miért ne ünnepeljük meg mindezt egy vadonatúj klippel? Hadd mutassuk be számotokra a Lay Low című dalunkat! A pénteketek filmzenéjét. A nyár filmzenéjét. Az életetek filmzenéjét!” 

A teljes lemez itt hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.