Exuvial – Subterranean Swarm – új videó

Fémforgács

A denveri prog/death metalos Exuvial a napokban tette közzé új dala, a Subterranean Swarm videóját. A dalban a GREYLOTUS hörgőmestere, Ben Towles működik közre.

Az Exuvial egy új progresszív death metal banda, amint az Apotheon feloszlatása Ethan Walden, Fernando del Valle III és Ibrahim Jimenez keltett életre. Nem sokkal később csatlakozott hozzájuk Andrew Baird dobos, akivel el kezdtek egy progresszív – death metal alapú, elgondolkodtató sci-fi ihletésű történeteken futó zenei vonalon dolgozni, aminek eredményeként igén május 31-én egy EP-t adtak ki Hive Mind I: Convergent Evolution címmel. A banda jelenleg debütáló albumán dolgozik, ami a tervek szerint 2024 végén fog megjelenni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.