A Sum 41 Budapesten is tart egy búcsúkoncertet

Nuskull Magazin

Több mint egy éve már, hogy a Sum 41 bejelentette a visszavonulását és belevágott a búcsúturnézásba, ami azóta is töretlenül tart, például pár hete a Nova Rock fesztivált is érintette. Eközben idén tavasszal megjelent egy új, dupla album is (Heaven :x: Hell), most pedig egy újabb, őszi európai körrel bővült a pop punk-alapbanda világ körüli tiszteletköre. Ez pedig még egyszer utoljára Magyarországot is érinti,

a pontos dátum november 12. lesz, a helyszín pedig ismét a Papp László Budapest Sportaréna.

Erre a körre Deryck Whibley-ék magukkal hozzák a műfaj egyik legmenőbb 21. századi nevét, a walesi Neck Deepet is, akik mostanában az idén megjelent ötödik, self-titled lemezükkel turnéznak, és ez lesz az első fellépésük magyar földön.

A jegyelővétel a regisztrált Live Nation-tagok számára június 26-án, széles körben pedig június 28-án indul. Jegylink és egyéb részletek az eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=psQqpW7_5aI

//www.youtube.com/watch?v=dixQPsfooyU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.