2025 elején újra Budapesten játszik a Pantera

Nuskull Magazin

2025 elején újabb Európa-turnéra indul a Pantera, a dátumok között ismét szerepel Budapest. A tavaly nyári duplázástól eltérően a buli ezúttal a Barba Negra helyett nagyobb helyszínen, a Budapest Arénában lesz megtartva, február 3-án. A zenekar felállása az elmúlt évekhez képest változatlan, tehát a két, még élő eredeti tag, Phil Anselmo énekes és Rex Brown basszer mellett továbbra is Zakk Wylde és Charlie Benante játszik a néhai Dimebag Darrell és Vinnie Paul Abbott helyén.

Előzenekarokról egyelőre nincs hír, így azt sem lehet tudni, hogy külföldi support lesz-e, vagy ezúttal is egy (vagy több) hazai banda kap lehetőséget a Pantera előtti nyitásra.

A jegyelővétel június 28-án kezdődik, de a regisztrált Live Nation-tagok számára már 27-én 10 órakor elindul az értékesítés. Jegylink és egyéb infók az eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=WMnhw6H-Wfg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.