Dragoncorpse – I Live… AGAIN! – új dal és videó

Fémforgács

A nemzetközi felállású  power/metalcore vonalas Dragoncorpse egy új dalt adot ki I Live… AGAIN! címmel. A dalban – amihez szöveges videó is készült – Nick Miller gitáros (First Fragment, Unleash The Archers) vendégeskedik.

A 2021-ben alakult, műfajában úttörőnek is mondható zenekart Mardy Leith énekes, Kris Chayer gitáros, Noah Nikolas Laidlaw basszer, Justin Gogan dobos és Mark Marin nagyzenekari témákért felelős billentyűs alkotja. Eddig többnyire single-dalokat, valamint egy nagylemezt adtak ki The Drakketh Saga címmel 2023 februárjában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.