Charlotte Wessels – Chasing Sunsets – új videoklip az ex-Delain énekesnőtől

Fémforgács

Az idén harmadik szólóalbumával jelentkező holland énekesnő újabb videoklippel rukkolt elő, melynek címe: Chasing Sunsets. A 2020 májusában Patreonon szólóprojektet indító, majd a 2021-es hivatalos Delain kilépés után a projektjét előtérbe helyező Charlotte a 2021-es Tales From Six Feet Under és a 2022-es Tales From Six Feet Under Vol. II. válogatáslemezek után egy teljesen új felvételeket tartalmazó albummal tér vissza, amiről a második videóklip a június 13-án jelent meg.

A projektet, mely idén ténylegesen visszatér a színpadra, nem egyedül viszi, hiszen csatlakozik hozzá a régi Delain felállásból ismert szólógitáros Timo Somers, basszusgitáros Otto Schimmelpenninck, a dobos Joey van der Boer, továbbá új tagként a billentyűkért felel Sophia Vernikov. Az album, melynek címe The Obsession, szeptember 20-án jelenik meg a Napalm Records gondozásában, különböző kiadások formájában. A lemezen vendégként szerepet kap az Epica mezzoszoprán énekesnője, Simone Simons és az Arch Enemy frontasszonyaként ismert Alissa White-Gluz is.

Az első videóklip egy hónappal ezelőtt jelent meg, The Exorcism címmel:

Charlotte és bandája novemberben turnéra indul a dán progresszív- és poszt-metál elemekből építkező VOLA együttessel, melynek hozzánk legközelebbi állomása 14-én a bécsi Flex klubban lesz.

Charlotte Wessels – The Obsession
(Napalm Records)
01 Chasing Sunsets
02 Dopamine (Feat. Simone Simons)
03 The Exorcism
04 Soulstice
05 The Crying Room
06 Ode To The West Wind (Feat. Alissa White-Gluz)
07 Serpentine
08 Praise
09 All You Are
10 Vigor And Valor
11 Breathe;
12 Soft Revolution (2024)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.