Klippremier: Infected Rain – Pandemonium

Fémcsajok

Február 9-én került boltokba az Infected Rain hatodik albuma, a "Time", amelyről klipes formában megjelentek a Dying Light, a Never To Return, a Because I Let You, a Vivarium és a Lighthouse című szerzemények, a mai napon pedig újabb számhoz érkezett kisfilm - a Lena Scissorhands vezette formáció választása a Pandemonium című dalra esett. 

A zenekar a nyarat turnézással tölti, amely június 21-én startol hazájukban, Moldovában, ahol a csapat először ad nagyobb koncertet, a fellépéssorozat keretein belül pedig hazánkban is láthatjuk Lenáékat - július 2-án, az Analog Music Hallban teszik tiszteletüket. 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.