Stick to Your Guns – Új EP

Fémforgács

Egy új két dalos EP-vel jelentkezett az amerikai hardcore punk banda a, Stick to Your Guns. Invisible Rain című kislemezük már új kiadójuk a SharpTone égisze alatt jelent meg.

Az önmagunktól való elidegenedés annak a következménye, hogy egy társadalmi osztály mechanikus alkatrészei vagyunk, és ez az állapot elidegeníti az egyént az emberiségtől. Ez az EP erről a jelenségről szól. Arról, hogy miként hidegültünk el önmagunktól, a munkánktól, az életünktől és végső soron egymástól. Hogyan is törődhetnénk bármi mással önmagunkon kívül, amikor mi magunk is állandóan a túlélésért küzdünk? Ennek következménye az a társadalom, amely jelenleg körülvesz bennünket. Egy olyan társadalom, amely kihasználja tisztességünket és jóakaratunkat, és ellenünk fordítja azokat. A mai világban bőven van miért kétségbeesni, de a jövőnk még nem íródott meg. Vagy mi magunk írjuk meg, vagy megírják helyettünk.” – mondta  a banda  frontembere, Jesse Barnett.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.