Igor – The Untouchable – új lemezelőzetes

Fémforgács

Első lemezének kiadására készül a családcentrikus sludge core-t játszó Igor zenekar. Lemezük második előzeteseként The Untouchable daluk videója nézhető meg. A dalban Hudák Máté énekes és Szabó László gitáros vendégeskedik.

Mivel ma 28 évvel ezelőtt indult az IGOR, úgy gondoltuk, akár meg is ünnepelhetnénk egy dalpremierrel. Fogadjátok sok szeretettel a második előzetes dalt a lemezről!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.