A Nova Rock máris bejelentette az első 2025-ös fellépőit

Nuskull Magazin

Ilyet se láttunk még: június 13-án, szerdán indult az idei Nova Rock, és a szervezők derült égből viharként még aznap lerántották a leplet a jövő évi dátumról és négy zenekarról.

2025. június 12. és 14. között már biztosan fellépnek a hegyeshalmi osztrák határ mellett a Slipknot, akiknek bő egy hónapja egy kaliforniai grillbár udvarán debütált az új dobosa, Eloy Casagrande, két hete pedig Corey Taylor frontember  levette a lábáról a magyar közönséget. Rajtuk kívül ott lesz a fesztiválon az Electric Callboy, a Lorna Shore és a Wanda is.

A jegyelővétel hétfő délben indul a szokásos helyen 5000 db korai madár elengedésével, amelyekre a gyorsak le is csaphatnak, és már az eseményt is lehet jelölni.

//www.youtube.com/watch?v=tPwWjLWr-gM

//www.youtube.com/watch?v=wbhkvCfSu_o

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.