Ilyen volt tíz év után az első All Shall Perish-koncert

Nuskull Magazin

Miután a metalzenei sajtó az év elején attól volt hangos, hogy végre ténylegesen visszatér a kétezres évek második felének egyik legnépszerűbb deathcore-bandája, az All Shall Perish, már csak az maradt megválaszolatlanul, hogy milyen is lesz a banda tíz év utáni első színpadra állása. Ez a múlt hétvégén meg is történt a Big Texas Metal Festen, olyan zenekarok társaságában, mint a Hatebreed, a Throwdown, az Atreyu, vagy épp a most szintén aktív(nak tűnő) The Red Chord. Az ASP-é volt az a megtisztelő szerep ugyanakkor, hogy berekessze a fesztivált annak utolsó napján, vasárnap.

Bár a hivatalos infók alapján a visszatérő felállásban a zenekar legsikeresebb lemezeit (The Price of Existence – 2006, Awaken the Dreamers – 2008) elkészítő lineup négyötöde szerepelt volna – tehát Eddie Hermida énekes, Ben Orum és Chris Storey gitárosok, valamint Matt Kuykendall dobos -, a fesztiválon mégis volt némi változás: az üresen hagyott basszer posztot Adrian Oropeza töltötte be az After the Burial soraiból, míg a bőröket a Fallujah korábbi dobosa, Andrew Baird püfölte. Nem tudni, hogy az év eleje óta így változott volna a krú, vagy csak Mattnek más dolga akadt, ezt majd az idő dönti el.

A banda a következő 15 számos, kizárólag az első három albumot megidéző műsort adta elő a bulin:

 1. Eradication
 2. Better Living Through Catastrophe
 3. When Life Meant More…
 4. Black Gold Reign
 5. Wage Slaves
 6. There Is No Business to Be Done on a Dead Planet
 7. The True Beast
 8. Never Ending War
 9. Awaken the Dreamers
 10. Stabbing to Purge Dissimulation
 11. Gagged, Bound, Shelved and Forgotten
 12. Laid to Rest
 13. Deconstruction
 14. We Hold These Truths…
 15. The Day of Justice

Az All Shall Perish legközelebb július 20-án játszik az ohiói Inkcarceration fesztiválon, további bejelentett koncertjeik egyelőre nincsenek. Addig is megnézhetünk pár rajongó által készített videót a nagy visszatérésről.

//www.youtube.com/watch?v=S1GbJU4ZfJ4

//www.youtube.com/watch?v=gz6qI6wx054

//www.youtube.com/watch?v=2R5VqfIehys

//www.youtube.com/watch?v=L-2RIs82w80

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.