A Night Verses egy második budapesti koncertet is ad az A38 Hajón

Nuskull Magazin

Progos körökben kisebbfajta szenzáció volt, sőt szinte csodaszámba ment, amikor kiderült, hogy a Night Verses trióját idén élőben is meg lehet nézni Budapesten, mivel ők lesznek a Tool előzenekara június 13-án a Papp László Arénában. Most pedig itt egy még jobb hír: az arénás koncertre gyors ütemben rá is dupláznak, és

augusztus 22-én az A38 Hajón is fellépnek, méghozzá az ausztrál gitármágus, Plini vendégeként.

Szóval óriási instrumentális bűvészkedés lesz az a nyár végi csütörtök, az olyasminek meg azért mégiscsak egy kisebb klub az ideális közege, ahol alig pár méterről lehet figyelni a zenészek kezeit.

Night Verses egyébként mostanában a legfrissebb lemezével, az Every Sound Has a Color in the Valley of Nighttal turnézik, aminek idén márciusban jelent meg a második fele, de emellett az előző instrumentális anyagukról, a From the Gallery of Sleepről is játszanak pár tételt.

A Tool koncertjének eseményét itt, a Plinivel közös bulit meg itt lehet jelölni.

//www.youtube.com/watch?v=Ve4aw83tlfA

//www.youtube.com/watch?v=imKyW9iHmUw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.