Még az idén megjelenik a Lacuna Coil új albuma

Fémcsajok

 

Először 2022-ben értesültünk arról, hogy a milánói zenekar dolgozik új albumán, ám azt is elárulta a csapat, hogy nem akarják elkapkodni a munkát.

A formáció legutóbbi nagylemeze "Black Anima" címmel, 2019 októberében került boltokba, és sokak szerint a Lacuna Coil karrierjének eddigi legerősebb, legkeményebb műve lett.

A banda frontasszonya, Cristina Scabbia a napokban elárulta egy internetes metalmagazinnak: az új album nagy eséllyel még az idén napvilágot lát.

"Még nem nagyon tudok sokat mondani. Azt viszont elmondhatom, hogy nagyon gyorsan haladunk! Már majdnem 100%-osan kész vagyunk, befejeztük a demózást. Az amerikai turnénk után felvesszük a dalokat, és ha minden a tervek szerint alakul, még az idén kiadjuk az albumot."

Az együttes 2022 októberében újra kiadta az eredetileg 2002-ben megjelent "Comalies" albumot, amely a "Comalies XX" címet viselte, és a dalok teljesen új hangzást kaptak. 

"Nagyon boldog vagyok, hogy a Comalies XX jó fogadtatást kapott. Hihetetlenül büszkévé tesz, hogy a Lacuna Coil még mindig az a csapat, ami 20 éve volt. Amikor dalokat írunk, olyan, mint a naplóvezetés, minden érzésünket kiadjuk, jókat és rosszakat egyaránt. A zene számomra olyan, mint egy orvosság."

A zenekar két friss dallal már jelentkezett a "Black Anima" óta, a Never Dawn és a nemrég kiadott In The Mean Time képében, utóbbi szerzeményben a New Years Day énekesnője, Ashley Costello is vendégeskedik.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.