Napalm Ted – 21 percnyi döngölés és dübörgés

Fémforgács

Succumb Into Madness címmel adta ki harmadik albumát a finn grind/death/punk banda, a Napalm Ted. A kilenc dalos lemez közel egy perc hosszúságú Cemetery Waters dala egy animált klipet is kapott.

Röviden összefoglalva: harmadik albumunk egy intenzív 21 percnyi döngölés és dübörgés, amit az emberi elme és az élet törékenységének témái kísérnek. Vessétek bele magatokat és köszönjük a támogatásotokat!” – mondták lemezükről.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.