Winger – Alig több mint 100 jegy maradt!

Hard Rock Magazin

Harmadszor, egyben utoljára lép fel hazánkban június 11-én a Winger. Az A38 Hajón megrendezésre kerülő koncertre 37 éves pályafutásuk nagy sikereit és az igencsak erősre sikerült új album bemutatását ígérik.

Sikerei csúcsán, a Scorpions előzenekaraként játszott először nálunk a Winger, a Budapest Sportcsarnokban, 1990-ben adott lehengerlő show-jukkal alaposan feladták a leckét a főbandának. Másodszor – két komoly karrier-hullámvölgy után – az A38-on koncerteztek 2009-ben, a június 11-i fellépésük – újra az A38-on – pedig a már bejelentett búcsúturné egyik állomása.
Érdekes hír, hogy a dobos Rod Morgenstein a nagy USA-turnét felvezető rövid júniusi európai körig sem unatkozik, a Dixie Dregsszel nyomul egyet a Steve Morse Band társaságában, 8 estén csatlakozott hozzájuk vendégként Jordan Rudess is a Dream Theaterből.

A valamennyi alapítótagot – Kip Winger, Reb Beach, Rod Morgenstein és Paul Taylor – felvonultató Wingerrel természetesen együtt lép fel a 2001-es első újjáalakulás óta bandatag John Roth gitáros is.
A koncertre online elővételben a Tixa és a Ticketportal árusítja a jegyeket, de a szervező Livesound oldalán is elő lehet jegyezni. Személyesen a következő helyeken vásárolhatók meg a belépők: A38 Hajó, CD Pince, Lemezkuckó, Headbanger, H-Music Shop (Hammer Zenebarlang). Az info@livesound.hu címen korlátozott számban lehet színes gyűjtői jegyet is rendelni, további információ az esemény Facebook-oldalán.

A Livesound bemutatja:
2024. június 11., kedd 19 óra
Budapest, A38 Hajó
Winger koncert
Belépő:
▲ 11 900 Ft – elővételben
▲ 12 900 Ft – a koncert napján és a helyszínen

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.