Unto Others – A döntések dala

Fémforgács

A portlandi dark/gothic rocker Unto Others sosem is tagadta, hogy a Type O Negatove-ot tartja a legfőbb hatásának, ami nem is meglepő, hiszen a Gabriel Franco énekes-gitáros vezette banda atmoszférája nagyon is hasonlít Pete Steele legendás zenekaráéhoz. Elég csak meghallgatni, illetve megnézni új single-daluk, a Butterfly videóját.

A Butterfly a mindennapi döntéseinkről szól.” – magyarázza Gabriel Franco.Alkotunk vagy rombolunk? Felemeljük vagy letesszük? Magunkban tesszük ezt, vagy másokkal? A hallgató is dönthet, hogy meghallgatja-e, ezt a számot.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.