Kid Bookie – Hegek és kitörések

Fémforgács

A Slipknot-os Corey Taylor által is támogatott brit rap-rock/ metal előadó Kid Bookie bejelentette hamarosan megjelenő új albumát, amit szeptember 18-án Songs for the Living // Songs for the Dead címmel fog kiadni. A lemeze létrejöttében segédkezett neki a  Good Charlotte-os Billy Martin, a Skindred-es Mikey Demus, és olyan producerekkel dolgozott, mint Tom Mitchener (Frank Carter & The Rattlesnakes), Romesh Dodangod (Bring Me the Horizon, Nova Twins) és George Perks (Enter Shikari, Skindred), valamint régi barátja és szövegírótársa Ziey Kizzy.

Az album nagy része arról szól, hogy elégtelennek érzem magam.” – kommentálta Bookie. „Ennek az elégtelenségnek különböző oldalai és rétegei vannak, és ez lefedi a legtöbb nem épp legjobb részemet, legyen szó akár a művészetemről vagy akár a szerelem szempontjából…  elégtelennek érzem magam.

Lemeze felvezetőjéül Scars dalának videóját osztotta meg, amiről így beszélt:

A Scars egy belső gyötrődést mutat be. Mint mikor egy lelki kínzás börtönében vagy, és nincs erőd a kitöréshez. Tudod, hogy el kellene menned, de félsz, vagy inkább félted, hogy megsérültél. Erre emlékeztetnek ezek a hegek.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.